Aktivnosti za decu

Vaše dete možda zna da igra razne vrste igrica na telefonu, ali da li je nekada uživo videlo konje ili koze?

Mnogo gradske dece nema priliku da iskusi život i aktivnosti na selu, da bude u kontaktu sa zemljom, i zavoli životinje. Naučite ih da od malih nogu vole prirodu i uživaju u njoj, pružite im nova edukativna iskustva na zabavni način. Naučiće da jašu konja, družiće se sa domaćim životinjama na našoj farmi (naučno je dokazano da se ljudi pored životinja bolje osećaju), igraće se u prirodi, učestvovaće u kreativnim radionicama, braće voće i povrće, zavoleti aktivan način života, i uvideti čari života na selu.

Proslave dečijih rođendana EkoPark BEOGRAD

EkoPark Beograd je savršena destinacija za proslavu dečijih rođendana! Naša prelepa oaza prostire se na 7 hektara i nudi mnoštvo sadržaja koji će Vašoj deci i gostima prirediti nezaboravno iskustvo. U našem mini ZOO vrtu moći ćete da vidite predivne ukrasne ptice, a ljubitelji jahanja uživaće u jahanju naših konja. Tu su i pet dečijih igraonica na otvorenom, dečija kreativna radionica u zatvorenom prostoru, pecanje riba, jezero, ribnjak sa ukrasnim ribama, kafić pored jezera, bar na otvorenom, streličarstvo kao i sportsko penjanje uz konopac i još mnogo toga.

Naše proslave rođendana su prilagođene vašim željama, a podržane su profesionalnim animatorima i osobljem koje će brinuti o bezbednosti vaše dece i pomoći im da kreiraju svoje igre. Naš restoran nudi vrhunsku uslugu koja će Vašim gostima priuštiti prestižno iskustvo i nezaboravan doživljaj koji se ne može naći nigde drugde u gradu.

Ukoliko naše osnovne ponude ne odgovaraju Vašim specifičnim zahtevima, budite slobodni da iznesete svoje predloge i mišljenja. Naš tim će se rado potruditi da ponudu prilagodi Vašim željama i budžetu.

Ostale porodične i poslovne proslave, krštenja, svadbe, korporativni skupovi, kongresi, team building i druge proslave se dogovaraju posebno, u skladu sa Vašim željama, i u odnosu na planirani broj gostiju i korišćenje određenih sadržaja.

Proslavite nezaboravan rođendan za vaše dete u EkoParku BEOGRAD - mestu gde priroda i zabava idu ruku pod ruku!

U nastavku možete pogledati naša 4 osnovna paketa za proslavu rođendana za Vaše najdraže mališane.

Cenovnik ostalih aktivnosti koje možete koristiti tokom slavlja dečjih rođendana kod nas:

  • Jahanje konja, manji krug: 300 din

  • Jahanje konja veći krug (do jezera): 500 din

  • Pecanje u jezeru po osobi dnevna karta: 500 din

  • Zip Line 2 spusta: 100 din

  • Streličarstvo: 3 strele – 250 din, 5 strele – 350 din, 10 strela 600 din

Posete vrtića, škola i drugih organizacija

EkoPark Beograd ima posebne programe za posete vrtića, škola i svih drugih organizacija koje se bave odgajanjem i razvojem dece. Kod nas se deca mogu družiti sa životinjama, jahati ponije, spuštati na zip line-u, brati plodove voća i povrća, razgovarati sa našim agronomom i tehnologom uz laganu šetnju šumom ili kroz naš organski voćnjak.

Kontakt i rezervacije:
Vesna Ivanov
telefon 063/11-48-901
e-mail: vesna.ivanov@ekopark.rs

Pogedajte galeriju fotografija.

Galerija