Aktivnosti za kompanije i organizacije u EkoPark-u

U sklopu imanja, pored restorana na raspolaganju vam je i multifunkcionalni prostor sa svom potrebnom tehnikom za poslovne sastanke, konferencije, događaje i team building okupljanja velikog broja ljudi, sa pogledom na park i volijeru sa ukrasnim pticama.

Ništa tako ne puni baterije kao promena mesta sastanka i pauza od konferencijskih okupljanja i biznis planiranja. Team building je kreativniji i produktivniji ako radu dodamo i prijateljsko takmičenje u pecanju ili spremanju hrane. Rasterećeni od kancelarijskog pritiska, veštačkog svetla, zatvorenog prostora, uz svež vazduh u eko zoni, osetiće pozitivni uticaj prirode i na vaše biznis ideje i na promenu percepcije, a osnažićete i međusobni osećaj zajedništva i poverenja.

Ojačajte povezanost unutar vašeg tima, kroz zajednička iskustva i doživljaje, da bi kasnije dobru energiju i timski duh primenili i na radnom mestu.

Odaberite vrstu hrane, menija, posluženja prema veličini i meri vašeg tima. Naši F&B menadžeri pomoći će vam u odabiru hrane.

Kontakt i rezervacije:
Nenad Petrović
telefon 063/11-48-906
e-mail: nenad.petrovic@ekopark.rs

Pogedajte galeriju fotografija.

Galerija